TISDAG, SOL OCH GRATIS GLASS
 
Tisdag och en ny vårdag. Igår var det ju fantastiskt väder, tror det nådde hela 18 grader faktiskt. Idag var det sol men inte riktigt lika varmt som igår. Jag beslöt mig för att ringa mormor imorse och bestämma en lunchträff efter jag slutat jobbet och det var hon mer än gärna med på. Vi ville försöka hitta något ställe som har en färdig uteservering och då fick det bli Bellman. 
Även fast sällskapet var bra levde inte maten upp till den nivån jag hade tänkt mig. Och mormor instämde. Det var buffé och då kanske man inte kan räkna med så högklassig mat. Oftast kan det vara så att någon enstaka rätt inte håller måttet men tyvärr så föll alla rätter den här gången. Dock så var miljön väldigt trevlig så vi blev kvar där nästan 1,5 h för att prata och dricka lite kaffe.
Sen tog vi en vända på stan och besökte nya butiken Cassel som öppnat på sigmatorget. På vägen dit möttes vi utav en liten GB glass bil som åkte och bjöd folk på glass. Dem sa att Västerås är känt för att människorna i staden aldrig ler och därför ville dem prida glädje och hoppades på några leenden. Haha så kul tycker jag, jag som trodde det var örebroare som var kända för att vara sura. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like