MINA PODDFAVORITER
Något som jag verkligen har fastnat för är poddar. Tycker det är så himla mysigt att somna till eller lyssna på när man gör tråkiga saker som t.ex. städar. Brukar även lyssna när jag är ute på promenad eller lagar mat. Jag som har tinitus brukar tycka det är väldigt jobbigt att somna när det är tyst och därför är jag så glad att det fungerar att lyssna på en podd när jag ska somna. Här nedan tipsar jag om mina 3 favvo poddar just nu.
P3 DOKUMETÄR - Jag har lyssnat på nästan alla avsnitt och jag älskar den. Tycker att podden är väldigt bra gjord och att man behåller intresset igenom hela avsnittet då den som berättar gör det med så mycket inlevelse. Jag tycker också det är spännande att läsa/lyssna om olika brott så det kanske är därför jag gillar denna så mycket.
MATHILDA & ANDREA - Denna podd är verkligen så härlig och det finns över 150 st avsnitt. Detta är en riktig girlpower podd som verkligen är peppande. Dem tar upp allt ifrån ideal till hur man sparar pengar. Det jag gillar med denna podd är att man kan relatera så mycket vilket jag tycker är viktigt.
TANKAR MED - En ganska nyfunnen podd. Det är en intervju podd som hålls utav Daniel Redgert. Daniel Redgert är precis som jag uppvuxen i Västerås men som kämpat sig in i mediabranschen och lyckats väldigt bra. Det jag gillar med denna podd är att Daniel vågar fråga frågor som man inte förväntar sig och som kan upplevas som obekväma. T.ex. hur mycket en person tjänar. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like