VAD ÄR VIKTIGT FÖR MIG?
Är du mitt uppe i livet och allt flyter på som det ska kanske du inte har en tanke på att reflektera över livet, eller du kanske inte ens behöver. När mitt liv förändrades för 1,5 år sedan har varje dag bestått utav reflektioner kring livet och vad meningen med livet är. Det som hade en stor betydelse för mig förr har faktiskt inte lika stor inverkan längre. Det viktigaste för mig nu är.
 
Lyssna på mig själv. Den viktigaste personen i mitt liv är jag. Det är jag som ska leva mitt liv och ingen annan. Jag vet min kropps varningssignaler vid det här laget så det gäller att lyssna på dem för att detta ska bli så bra som möjligt.
 
Att våga stå upp för mig själv. Det är slut med att vara tyst. Jag är en människa, jag har mina rättigheter och jag tänker inte låta någon annan ta ifrån mig dessa. 
 
Ha vänner som har förståelse. Mina vänner är bland det bästa jag har. Och för mig är det viktigt att dem har förståelse. Det är tur jag har dem bästa vännerna!
 
Ventilera och prata. Att prata om det som oroar mig mest. Att grina över det som är tyngst. Att bara berätta för någon hur jag mår och hur jag känner är viktigt för mig. Att släppa stenar från bröstet gör mig lättare och jag tar ännu ett kliv framåt.
 
Fokusera på det som är bra. Det kanske låter kanske givet men det är faktiskt inte alltid så enkelt. Ofta återkommer jag alltid i tanken om vad jag inte kan göra istället för att se vad jag kan göra. Att se mina möjligheter och min potiential istället för att fokusera på mina begränsningar är viktigt för mig.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like