RELEASEFEST MED IDEALOFSWEDEN
Åkte till Stockholm vid halv 4 igår för att gå på ett event med IDEALOFSWEDEN. Dem hade anordnat en releasefest där dem också skulle presentera sin nya vårkollektion. Det som var roligt var att man fick ta med sig en vän dvs. det var +1 så jag frågade Sofia om hon ville följa med och det ville hon. Dock skulle det bli stressigt då hon skulle sluta skolan halv 2 i Tranås så vi skulle vara framme på marignalen. Men som tur var fick hon sluta tidigare så vi kom med ett tidigare tåg. Men det spelade ingen roll för vi satt fast med tåget så vi kom fram på marginalen iaf. Hur som helst tog vi oss till hotellet, checkade in och gick vidare mot Skyddsrummet där festen skulle äga rum.
Tyvärr hade jag inte med mig min kamera så jag fick ta en del mobilbilder istället. Vi hade tänkt dra vidare ut senare på kvällen så jag tyckte det var onödligt att behöva släpa på en kamera vid utgång. Kvällen började på röda mattan för att sedan fotograferas och mingla med ett glas champagne. (vilket blev till många fler än så haha). Det bjöds på snittar och annat smått och gott. Det fanns även en photobooth på plats som vi gick loss på.
Jag hade på mig en byxdress med vida ben och en korsning i ryggen samt en väska från Gina och ett par stora glammiga örhängen. Dem hade fixat det så fint och DJ'n på plats spelade musik i min smak hela kvällen så jag var nöjd. Det var även fri bar så det blev en del bubbel och drinkar vilket resulterade i att vi slog klackarna i taket och gick loss på dansgolvet. Innan vi dansade vidare mot sturecompagniet fick vi med oss en goodiebag med massa fint som jag tänkte visa upp för er imorgon. Vid 03 orkade inte mina fötter längre vilket är förståeligt med tanke på höjden på mina klackar, så vi begav oss mot hotellet igen. Det blev verkligen en superkväll.
Idag vakna vi tidigt så vi bestämde oss för att åka hem tidigt också. Ingen utav oss orkade strosa runt i Stockholm och släpa runt på våra väskor. Så vid halv 10 tog vi vårt pick och pack och promenerade mot centralen och på vägen tog jag dessa bilder. Stockholm är rätt fint ändå? 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like