EN BLOGGLISTA
Vilken bloggares garderob skulle du vilja ha? 
Dem flesta bloggarna jag följer inspirerar mig i modeväg därför finns det så många jag skulle vilja byta garderob med. Men Joanna Fingal eller Petra Tunegården.
Nämn en bloggare som du inte är vän med idag, men som du skulle vilja ta en fika med på tu man hand?
Tycker att Tove Waldemar verkar vara så himla härlig och detsamma gäller Bianca Gonzales. Tror jag hade haft mest i utbyte med dem under en fika. Verkar som om vi är på samma plan.
 
Hur viktigt är bilderna för dig när du läser en blogg?
Jag tycker bilderna är viktiga i bloggen. Man kan relatera mer och det ger mer inspiration och intresse. Ibland kan jag tycka det är tråkigt med bra ''systemkamera bilder'', opersonligt liksom. Att blanda bra bilder med snapshots från mobilen tycker jag är bäst.
 
Vad är det viktigaste med en blogg enligt dig? 
Att uppdatera mycket. Jag vill kunna förvänta mig att det finns något nytt när jag besöker en blogg. Om en bloggare inte uppdaterar kontenuerligt tröttnar jag rätt snabbt.
 
Vad är det tråkigaste och roligaste ämnet att läsa om på en blogg?
tråkigaste måste nog vara träning, är inte så intresserad utav det faktiskt. Roligaste är mode, inredning och personliga inlägg från vardagen.Vilken bloggare inspireras du mest av?

Hannalicious. Tycker hennes blogg är inspirerande med allt. Allt i från eget företagande till outfits. Älskar hennes stil!Nämn en feel good blogg:
Andrea Hedenstedt. Blir alltid glad och peppad när jag varit inne på hennes blogg. Tycker hon verkar som en sådan mysig tjej.

När tror du att du kommer att sluta blogga?
Oj jag vet inte. När tiden inte finns eller om jag behöver prioritera annat. Men jag hoppas kunna blogga så länge jag vill eftersom jag tycker det är extremt roligt.

Vilken är den peppigaste bloggen du vet?
Hannalicious måste jag säga även här. Jag tycker hon verkligen får fram att alla kan lyckas om dem vill och hur viktigt det är att gå sin egen väg. Sådant gillar jag!

Vilka bloggar läser du inte? 
Träningsbloggar, bloggar som har meningslösa inlägg. Bloggar som är opersonliga. 

Bästa inredningsbloggaren? 
34kvadrat eller Ellinor Löfgren. Hon har ju precis köpt sin drömlägenhet med sin kille och det är så roligt att få följa med deras resa genom renoveringen. Gillar även hennes stil på inredning.

Nämn 4 bloggar du läser dagligen:
Andrea Hedenstedt
Bianca Gonzales Lindström
Tove Waldemar
Frida Wiman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like