CHENNAI BOWL
Hur fina är inte dessa skålar? Var inne på Indiska och såg att den hade 4 för 3 på all porslin så jag var tvungen att köpa mig dessa. Var verkligen i behov utav fler skålar och eftersom jag gärna knäpper bilder på inspirerande frukostar så är dessa superfina att använda. Dem kostar 59kr styck.
 
20080226
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LUNCH PÅ AGRILL
 
Så var det torsag igen och dagen innan fredag. Känns som veckorna går sjukt snabbt nu. På ett vis är det skönt men på ett annat vis känns det som om jag inte hänger med. Dagen började i alla fall med lite jobb och efter det hämtade jag upp mamma för att möta upp mammas jobbarkompis på Agrill för lite lunch. Vi alla 3 tog en varsin wallenbergare och gud så gott det var. Älskar att äta lunch ute, känns som om det kan pigga upp en annars trött dag :-)
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TRENDSPANING - STATEMENTLIPS
Våren är här och vi går mot ljusare tider men läpparna tar en helt annan väg, dem blir mörkare. Jag tycker det är riktigt snyggt med markerade läppar men jag själv har aldrig kännt mig riktigt bekväm i det. Jag har rätt stora läppar och det känns som om halva mitt ansikte täcks när jag använder mig utav mörkt läppstift. Ska man ha mörka läppar tycker jag att man ska satsa på en väldigt neutral look i övrigt. Låt läpparna glänsa istället. Här nedan har jag tagit fram 3 lite mörkare läppstift från gerrard cosmetics som går i lila. Jag har ''ecstasy'' sedan innan och gillar den. Hållbarheten är gudomlig. Det sitter som berg och jag kan både äta och dricka utan att det försvinner något.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GODMORGON LEDIGA ONSDAG
Så blev det onsdag, dagen mitt i veckan som jag oftast är ledig på. Jag vaknar med förväntan att det ska vara sol ute men blir snabbt besviken när jag ser att det är mulet. Men det är ju som sagt bara mars ännu så man ska nog inte förvänta sig att det är varmt och soligt. Vi har bara haft tur med vädret dem senaste dagarna.
 
Idag lyxade jag till det med lite färskfrukt till frukosten. Älskar när jag har lite mer tid på mig att fixa mer lyxiga frukostar. Nu är klockan strax efter halv 11 och jag ska snart hoppa in i duschen. Hade tänkt att jag skulle ta en vända på stan lite senare men jag måste verkligen prioritera städningen. Hoppas ni får en fin onsdag!
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TISDAG, SOL OCH GRATIS GLASS
 
Tisdag och en ny vårdag. Igår var det ju fantastiskt väder, tror det nådde hela 18 grader faktiskt. Idag var det sol men inte riktigt lika varmt som igår. Jag beslöt mig för att ringa mormor imorse och bestämma en lunchträff efter jag slutat jobbet och det var hon mer än gärna med på. Vi ville försöka hitta något ställe som har en färdig uteservering och då fick det bli Bellman. 
Även fast sällskapet var bra levde inte maten upp till den nivån jag hade tänkt mig. Och mormor instämde. Det var buffé och då kanske man inte kan räkna med så högklassig mat. Oftast kan det vara så att någon enstaka rätt inte håller måttet men tyvärr så föll alla rätter den här gången. Dock så var miljön väldigt trevlig så vi blev kvar där nästan 1,5 h för att prata och dricka lite kaffe.
Sen tog vi en vända på stan och besökte nya butiken Cassel som öppnat på sigmatorget. På vägen dit möttes vi utav en liten GB glass bil som åkte och bjöd folk på glass. Dem sa att Västerås är känt för att människorna i staden aldrig ler och därför ville dem prida glädje och hoppades på några leenden. Haha så kul tycker jag, jag som trodde det var örebroare som var kända för att vara sura. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg