TRE SMINKFAVORITER
Jag vill passa på och hylla det fantastiska smink märket The Balm. Mycket utav mina sminkprodukter kommer från just det märket. Dem har snygga förpackningar vilket är ett plus. Sen är det ett rimligt pris på produkterna också vilket gör det super värt med tanke på den höga kvaliteten. Jag tänkte att jag skulle visa er mina 3 favoriter och berätta lite kort om vad jag tycker om dem. Blir du sugen på att köpa något? Rabble har rabattkoder som kan göra ditt köp lite billigare.
 
 
Den här smink produkten är ett bronzer. Min absoluta favorit genom tiderna. Den passar året om och ger ett snygg solkysst intryck. Den är väldigt pigmenterad så det gäller att man är lätt på handen när man ska applicera. Den är en aning kall i tonen vilket gör det perfekt till counturing också. Jag har bara bra saker att att säga om denna bronzer. När jag först köpte den tänkte jag, ''gud vad liten den är, den kommer ju ta slut direkt'' men nu har jag haft den snart ett år och man ser inte ens botten ännu. Stort tips!
 
 
Gillar du highlighter så är denna ett måste i sminkväskan. Den är så snygg och ger en fin champagneliknande lyster. Även denna produkt är sjukt pigmenterad så du behöver bara ytterst lite för att se resultat. Nu på senare tid har jag använt highlightern till ögonen också. Det jag gör är att blöta en borste sen toppa i highlightern och sedan applicera på ögonlocket. Det blir en sjukt fin och tät skugga och passar verkligen när man vill ha det där lilla extra på en festsminkning.
 
 
Och till sist den 3 produkten jag inte kan vara utan. Det är ju självkart blushen ''hot mama''. Jag har haft svårt att hitta rouge som jag gillar förut. Antingen har dem varit för pigmenterade, för rosa, eller för mörka. När jag såg denna för första gången tyckte jag den såg för rosa/aprikos ut. Men när jag väl testa den la den sig jätte fint på kinderna. Sådär lagom som jag vill ha det. Det fina är också att den har små guldkorn i sig, vilket gör att det blir en lite skimmrig rouge och passar perfekt intill highlightern ''mary lou manizer''. Denna får en stor tumme upp från mig!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like