BLOGGTIPS - JOHANNA WAHLBERG
Jag skulle vilja tipsa om en nyfunnen blogg favorit. För några månader sedan kom jag in på hennes blogg av en slump och sedan dess har jag varit helt fast. Är inne och kikar varje dag. Tjejen som står bakom bloggen heter Johanna Wahlberg och hon bloggar under www.devote.se/jwahlberg.
Johanna uppdaterar ofta och hennes inlägg är alltid läsvärda. Hon har kvalitet samtidigt som kvantitet vilket få bloggare kan åstadkomma. Jag älskar hennes outfits inlägg och alla tips hon delar med sig utav.
 
Hon är även väldigt duktig på att fota så det finns inte en bild som är utav dålig kvalitet. Jag vill också lära mig!!
 In och kika på hennes blogg och jag lovar att ni blir lika fästa som jag. Jag älskar sådana här inlägg när folk tipsar om lite mindre bloggar. Det finns så många bloggar som är värda mer publicitet och Johannas är en utav dem.
 
Kika in hennes blogg här ------>  www.devote.se/jwahlberg
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FLOWERPOWER
 
FLOWERPOWER
 
1. // 2. // 3. // 4.
 
Vårens kanske hetaste trend. Vi fick se det redan i höstas, brodyr på kläder. När jag kollar på kläderna blir jag extremt sugen på vår och sommar, blir inte ni? Nummer ett är min favorit. Tycker den ser så tunn och härlig ut och trumpet ärmarna är 2 die 4.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VECKOPLANER
Vad jag älskar är när bloggare skriver ett inlägg om deras veckoplaner. Jag tycker det är himla intressant och roligt att läsa om så därför tänkte jag göra detsamma. Även fast jag inte har så fancy liv så kanske det kan vara kul att läsa ändå.
 
Tisdag: På förmiddagen ska jag ta mig till gymmet och promenera lite på bandet. Och efter lunch är det möte med läkare och försäkringskassan.
 
Onsdag: Ledig! Jag ska sova ut sen ska jag gå ut lite på stan för att kika på något att ha på mig till helgen.
 
Torsdag: Jobba sen ska jag hem och storstäda. Förmodligen ska jag ner på fotbollsträningen och hälsa på.
 
Fredag: Först jobb sen tar jag tåget mot Linköping. Jag ska hälsa på Sofia som bor i Tranås men först ska vi käka middag i Linköping med hennes klasskompisar.
 
Lördag: Jag blir kvar i Tranås sen på kvällen ska vi förmodligen till Linköping igen.
 
Söndag: Jag tar tåget hem och landar i soffan framför en bra film. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ALLA GILLAR GULD
VAS - KLONG
 
För att öka kvaliteten på mina bilder här så har jag införskaffat mig både photoshop och lightroom. Jag tycker det är väldigt svårt med redigering men vill verkligen lära mig både för min egen skull men också för att bilderna ska bli utav högre kvalitet här. Det blir liksom roligare att läsa då. 
 
Någon som är bra i lightroom och photoshop som vill ge mig lite tips?
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HALLOUMIBURGARE
Som jag nämde tidigar i bloggen vill jag ju dra ner på köttätandet, jag vill alltså äta mer vegetariskt. Det var en utav mina mål för 2017. Så idag när vi var sugna på hamburgare valde vi att använda halloumi istället för kött. Jag själv har ganska svårt för köttsubstitut så när jag ska äta vegitariskt kommer det inte bli mycket utav det. Det jag menar är att om jag t.ex. vill göra ett vegitariskt alternativ på pasta och köttfärssås kommer det nog bli pasta med tomatsås om ni förstår hur jag menar. Men jag ser fram emot att äta mer vegitariskt nu, jag tror det finns så mycket goda rätter som är vegitariska.
Vi gjorde sötpotatis pommes till och gud vad gott det är. Jag gjorde dem i vår airfryer som endast friterar på ånga. Men självklart kan man göra sina pommes i ugnen eller fritera dem på annat vis. 
 
Du behöver:
Halloumi
Ägg
Mjöl
Panko ströbröd
Hsmburgebröd
Rapsolja
Sallad
Tomat
Gurka
Dressing
Sötpotatis
 
Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 225 grader om du ska göra sötpommes i ugn. (jag gjorde i airfryern)
2. Skala potatisen och skär upp dem i stavar
3. Lägg potatisen i en skål med kallt vatten och låt stå i 10 min.
4. Skär upp halloumin i lagom tjocka skivor.
5. Häll av vattnet från potatisen och sätt in dem i ugnen med valfia kryddor. (jag hade persilja och chilisalt)
6. Fyll stekpannan med rapsolja och sätt på plattan.
6. Doppa halloumiskivorna i först vispat ägg sen mjöl och till sist panko.
7. Lägg ner i stekpannan.
8. Torrosta brödet i en stekpanna.
9. Sätt ihop burgaren.
10. Klart att äta!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg