SAKER JAG LÄNTAR EFTER
Något som jag längtat efter riktigt mycket är att kunna gå ut på balkongen och äta frukost och dricka kaffe eller typ bara sitta där ute och jobba med datorn. Och sen längtar jag såklart efter att kunna plantera blommor och så. Nu får våren och sommar verligen komma!
Jag längtar efter Spanien i Juli. Det ska bli så skönt att komma iväg och bara sola och bada och bara ta det lugnt. Även fast det är sommar här i Sverige då kan man aldrig vara riktigt säker på att vädret är på topp men i Spanien kan man verkligen försäkra sig om att man kommer få sol.
Jag längtar även att få gå klädd i lättare kläder. Bara kunna sätta på sig ett par ballerina och typ skippa jackan. Nu är jag trött på kylan och ''vinter'' modet. Låt våren komma.
Fatta vad mysigt det kommer bli när man kan gå ut på uteserveringar igen. Sena vinkvällar med vänner behöver jag verkligen nu!
Sen längtar jag såklart tills alla vänner är samlade igen. Eftersom vi nu är utspridda över landet blir det alltid något extra vid jul och sommaren när dem flesta återvänder för ett tag. Får verkligen lyckorus genom kroppen när jag tänker på alla oss tillsammans igen. Längtar så!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like