MONDAY COFFEE
Och så blev det måndag igen. Känns som om det är måndag allt för ofta haha. Just nu sitter jag i soffan och försöker förbereda lite blogginlägg för veckan medan jag dricker några koppar kaffe, ja inte bara en utan minst 3. Jag behöver det så trött jag jag varit hitills idag. 
 
Startade dagen med lite jobb imorse, ibland är det skönt att jobba tidigt för då har man hela dagen framför sig när man slutar. Jag trodde jag var träningsledig från fotbollen idag så hade precis bytt om till träningskläder för att köra ett eget pass när jag såg att en lagkompis frågade när träningen skulle börja idag i gruppchatten. Så jag har ett träningspass att se fram emot ikväll. Annars ska jag inte göra mer än att kanske städa lite hemma. 
Moa Håkansdotter

Kommer själv ihåg när jag var anställd, älskade att börja tidigt för att komma hem tidigt! :) önskar dig en grym start på veckan!

Svar: Tack detsamma du :)
Linnéa Hedström

Evelina Östlund

Det är så skönt att förbereda sitt bloggande. Tidsinställa nått inlägg så en kan ta ledigt från det nån dag ibland. Superfina bilder förresten. Vasen var jätte fin.

Svar: Ja jag vet, så skönt! :)
Linnéa Hedström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like