MIN HELG I TRANÅS OCH LINKÖPING
Nu har jag precis landat hemma i soffan efter en helg hos Sofia. Jag har haft så roligt och jag känner mig faktiskt lite lycklig igen. Jag är full laddad med energi igen. Det spelar liksom ingen roll vad vi gör tillsammans det är ändå alltid händelserikt. Vad vi än gör lyckas vi alltid göra något tok och denna gång blev det hel knas. Vi hoppade på fel tåg när vi skulle in till Linköping och hamna i en liten by och var tvunga att lifta då det inte fanns en enda taxi.
I fredags kom jag till Linköping på eftermiddagen. Vi gick runt i lite butiker för att sedan gå hem till en utav Sofias klasskompisar för att ta ett glas bubbel innan vi hade bord på Pinchos.
Vi började med lite dricka. Ida en utav sofias klasskompisar och tjejen hon bor med tog den godaste. Passion moijto, mums. Den ska jag beställa på fredag när vi ska äta på pinchos i Västerås. Själv delade jag på en karaff med vitvinssangria som faktiskt också levererade.
Det var första gången jag åt på Pinchos. Jag har tidigare bara tagit något att dricka där. Så jag var otroligt spänd på hur det skulle vara. Jag tog fyra rätter. Risotto, sötpommes, Friterad kyckling med chiliaioli och quesidillas. Jag blev nöjd och mätt och Risotton var verkligen supergod. Dock blev bilderna urkassa då ljuset var extremt dåligt. Det var röda sammetslampor så hela lokalen var typ röd.
I lördags tog vi oss ut för en liten utflykt till Jönköping. Det blev en rundtur på A6, shoppingcentret där. Jag gjorde faktiskt 2 riktiga kap. Ett plagg från Elsa Ekmans kollektion som blev slutsåld i Västerås på 70% procent!? Och en keps på 70%. Sjukt nöjd. Vi tog även en sallad till lunch innan vi åkte tillbaka hem till Tranås för mellomys sen vidare mot Linköping för att träffa Stina och sova där. Men som sagt tågresan dit gick ju inte som förväntat med det löste sig och jag hade en utav livets bästa kvällar. Så himla roligt.
Idag vaknade vi runt 10. Vi gjorde oss i ordning för att gå ut på stan för att äta brunch. Stina hade kollat upp ett jätte mysigt ställe som hade allt som jag önskat. Vi avslutade där med god mat och massa tjejsnack innan jag var tvungen att röra mig mot tåget. Nu är jag hemma och ska packa upp. Jag har verkligen haft en super helg.
 
Imorgon är det tillbaka till jobb igen och förhoppningsvis ska jag börja träna denna vecka, yeey.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like