EN FREDAG PÅ PINCHOS
Då var man på pichos igen men denna gång här i Västerås. Vi bokade detta för flera veckor sedan och enda lediga tiden var 20.15, fatta vad högt tryck det är fortfarande. Det har ju varit öppet ett tag men det är ändå så svårt att få bord, fattar inte.
Denna gång försökte jag ta rätter som jag inte hade provat på, därför blev det denna här ovan. Fish and chips. Det var självklart sötpotatispommes till. Jag älskar ju det.
Här är en blandning utav skaldjur. Jag tog vinkokta musslor och tror typ de var dem godaste jag ätit. Vanessa testade på gillade räkor och skaldjurspastan. 
Här är planksteken som ett par utav mina kompisar tog. Jag tycker det är supergott men vill liksom inte slösa mitt utrymme i magen på det så jag valde andra små rätter som jag tyckte var roligare att prova på. Jag tog ju som sagt fish and chips och vinkokta musslor men även laxsashimi. Jag och Sofia delade på kycklingspett marienerade i chili och lime samt ostbollar. 
Men som om maten inte vore nog. Vi lyxade även till det och tog dessert. För mig blev det en daimbrownie. Och jäklar vad god den var. Tyvärr åt jag inte upp den då den var väldigt mättande.
 
Så mysigt att gå ut och träffa tjejerna. Älskar att bara sitta och prata. Nu för tiden blir det inte lika ofta längre för vi alla har fullspäckade liv med jobb, plugg, idrott och massa annat. Nu sitter jag här i soffan och kollar på nyhetsmorgon och dricker morgonkaffet. Vid 12.30 ska jag till Plaza och käka brunch med mormor och farmor samt min faster och mamma. Det var en julklapp från mig som vi varit tvugna att skjuta upp då jag varit dålig. Men nu ska det blir av och det ska bli mysigt.
rememberthiis.blogg.se

Oh vad gott :D

Svar: Supergott! :)
Linnéa Hedström

Evelina Östlund

Älskar pinchos! Var där i helgen med min mans mamma. Toppen ställe med god mat. Och älskar inredningen.

Svar: Det har nyligen öppnat här i Västerås så det var mitt första besök här, men var där förra helgen i Linköping. Gillar det verkligen :)
Linnéa Hedström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like