FETTISDAGEN
Och så blev det en semla till slut för mig också. Mellan träningarna så kom mormor förbi med en varsin semla. Sen drack vi kaffe till. Jag älskar semelbrödet men har lite svårt för mandelmassa. Efter ett tag kom mamma förbi också en sväng. Vi diskuterade också hur alla äter på olika sätt. Jag äter allt i ett svep medan mormor börjar med locket och sedan tar lager för lager.
 
Hur äter ni era semlor?
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FRUKOST MED FÄRSKA JORDGUBBAR
Godmorgon på er! Idag är det tisdag, sista februari, min namnsdag och fettisdagen. Många saker på samma dag. Jag startade min morgon med en kopp kaffe tillsammans med naturell yoghurt, granola och färska jordgubbar. Älskar när man kan ha färsk frukt till sin frukost, känns så lyxigt. Snart ska jag iväg till psykologen och ett möta och efter det blir det träning. Om jag hinner ska jag åka till mormor eller så ska hon komma hit och fika. För jag har nämligen träning vid 17.45 igen. 
 
Ibland kommer man i svackor när det gäller inspirationen och jag har hamnat i en sådan nu. Jag har svårt att komma på vad jag ska inspirera er om här i bloggen därför blir det lite mer uppdateringar kring min vardag istället. Men som det ser ut verkar ni gilla det också. Det känns som jag inte har så mycket inspiration i livet överhuvudtaget. Men det kommer väl. Nu ska jag göra mig i ordning. Vi hörs senare!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VECKANS PLANER
 
Måndag:
LÖN!! Äntligen. Idag ska jag ha ett möte med företagshälsovården. Jag ska även hinna med ett träningspass och tvätta.

Tisdag:
Dagen börjar med jobb sen ska jag till psykologen för möte. Det är ju även fettisdagen, är det då man äter semlor? Kanske borde köpa en då. Jag ska ju ändå träna på kvällen så det går ju plus minus noll haha. Juste jag har ju namnsdag också. Jag heter ju MARIA Linnea Hedström och på tisdag är det Maria.

Onsdag:
Ledig! Sen har jag inget planerat. Kanske äter lunch med mormor eller något. På kvällen har jag träning som vanligt.

Torsdag:
Jobb på förmiddagen. Sen hoppas jag kunna göra mina fransar. Men vi får se om hon har tid. På kvällen är det träning igen. Jag bör även fixa lite tidsinställda inlägg inför helgen.

Fredag:
Börjar med jobb på morgonen. Sen vid 5 tar jag och Sofia tåget till Stockholm för att gå på ett event. Jag Eller rättare sagt en realesefest. Jag var bjuden och fick ta med en vän så tänkte att det kunde bli en rolig utflykt och upplevelse så jag tar med mig Sofia. Vi ska även bo kvar över natten.

Lördag:
Vaknar upp i Stockholm. Förmodligen blir det en brunch eller frukost någonstans och kanske även en sväng på stan innan vi åker hem. På kvällen blir det bara mys för jag kan tänka mig att jag är trött.

Söndag:
Jag har inget planerat men som vanligt är det storhandling som ska göras.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OUTFIT UNDER BRON
Byxor - Veromoda // Skjorta - Ginatricot // Jacka - Ginatricot // Skor - Adidas
 
I fredags när vi var ute och åkte passade vi på att stanna vid Vallbybron för att knäppa av några foton. Det var otroligt soligt men ni kan nog inte fatta hur kallt det var. Det ilade i kroppen så bilderna togs på ett par minuter innan vi var tvungna att hoppa in i bilen igen. Men det är alltid uppskattat med outfitbilder här på bloggen så vad gör man inte haha :-)
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VARFÖR SKA DU ÄTA ACAI?
Eftersom att jag på senaste tiden börjat äta acai nästan varje dag tänkte jag att det vore kul för er att veta vad det egentligen är bra på om ni inte redan vet såklart.
 
Vad är och vad innehåller acai? Acai är ett bär som toppar listan utav superfrukterna. Det som gör acain väldigt känd är att den innehåller enorma mängder antioxidanter. Hela 10 gånger mer än blåbär. Acaibäret inhåller även vitaminer, mineraler, omegafetter, aminosyror och massa fibrer.
 
Hur smakar det då? Jo smaken är väldigt speciell och många tycker att det påminner om en blandning utav kakao och vilda bär. Jag tycker däremot att det smakar mer åt kakao hållet blandat med typ växter. En unik smak men jag gillar det.
 
Hur får man i sig acai på bästa sätt? Jag brukar göra acaibowls som ni har sett. Men man kan även strö över det på filen, gröten eller yoghurten. Ett annat alternativ är att blanda ut den med vatten och shotta det.
 
Vilken mängd ska jag ta? Jag brukar ta typ 2 teskedar i min acaibowl men du kan ta upp till en matsked acai om dagen.
 1an2an3an

 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg