Julklappstips runt 300 kr
Nu är vi uppe på julklappstips runt 300 kr. Har du svårt att veta vad den personen du ska köpa julklapp till gillar går alltid några fina glas hem. Eller vet du att personen är en riktig fashionista ska du satsa på den röda sammetsväskan från Ginatricot.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GODMORGON

Godmorgon lediga onsdag. Som vanligt är jag ledig på onsdagar vilket är ganska skönt att få ett break mitt i veckan. Min natt har varit usel och hatar verkligen när det blir så. I helgen när jag spelade match fick jag en smäll på tån och den blev genast blå och svullen. Igår när jag skulle träna och det var minus grader gjorde det så ont att jag inte ens kunde gå på den. Kanske att jag har en spricka. Jag tror det, men det finns inget att göra.

Idag ska jag åka till psykologen sen om jag orkar och känner mig pigg ska jag ut på stan med jobbet på en liten shoppingsafari. Men jag får se hur jag mår. Nu ska jag käka upp min goda frukost bestående utav vörtbröd med ost och en kopp kaffe. Godaste frukosten. Mums!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Min första julgran
Och då var julen snart här vilket innebär en massa julstök och julpynt. Förra året vid den här tiden mådde jag så himla dåligt och julkänslan fanns aldrig där. I år har jag bestämt mig för att göra det bästa utav det, jag ska till och med fixa en gran i år. Men frågan är. Ska man ha en plast eller riktig? En stor eller liten? Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag vill att min gran ska gå i guld och silver.
 
Ska ni ha en gran? I så fall en äkta eller en fejkad?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Varför driver jag min blogg?
Varför driver jag min blogg egentligen. Svaret på det kommer här. Redan när jag var liten har jag alltid haft intresse för att skapa. Jag ritade mycket, jag skrev låtar, jag designa mina egna kläder och mycket annat. Jag har alltid gillat att skriva och har flera böcker där jag dokumenterat mitt liv, mina känslor och mina tankar. Bloggen har varit ett ställe där jag samlat mina intressen. Jag tycker det är så otroligt kul att blogga, annars hade jag aldrig fortsatt. Jag lägger ner så mycket tid och tanke bakom allt som publiceras. Det går åt ett par timmar om dagen till bloggen då jag försöker publicera minst ett linlägg om dagen. Men vad är det som driver mig framåt?
Jag vill jobba i mediabranschen och bloggen har jag alltid sett som ett startverktyg till att nå dit. Det har redan öppnats en del dörrar och jag är verkligen super glad att jag fått den chansen. På bloggen får jag visa vem jag är och vart jag vill. Sen är det givetvis super kul att få sitt liv dokumenterat.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg