Mina mål för 2017
 Snart är 2017 på ingång och det är dags att reflektera kring året som varit men också börja tänka på året som kommer. Jag brukar aldrig ha några nyårslöften. Löften för mig gör mig stressad därför brukar jag ha mål istället. Löften är något man måste hålla och mål är något man strävar efter att uppnå.
 
Äta mer vegetariskt - Jag tycker alla människor bör fundra kring vilken köttkonsumtion dem bridrar till. Jag älskar kött, det finns inget jag kan längta till så mycket som att äta en riktigt bra tillagad köttbit. Men jag kan hålla med om att vi svenskar äter på tog för mycket kött. Och allt vad det innebär tänker jag inte gå in mer djupt på, kanske senare. Men som sagt ett mål för 2017 är att försöka minska mitt köttintag och börja äta mer vegetariskt.
 
Jobba 100% - Som ni kanske vet jobbar jag ju inte fullt än pga. en arbetsolycka. Men mitt mål 2017 är att kunna komma tillbaka till 100% igen. Och jag vet att det går, jag måste bara ta ett steg i taget och inte hoppa över något.
 
Spara mer pengar - Jag sparar idag en del pengar men i takt med att jag kommer börja jobba mer kommer jag också kunna spara mer pengar. Så ett mål är att spara ännu mer än vad jag gör idag för att sedan kunna spendera det på något jag verkligen drömmer om.
 
Ta tag i min psykiska ohälsa - Många vill inte inse att man kanske inte mår så bra psykiskt och jag är verkligen inget undantag. Jag har förnekad och blundat för det till jag en dag kollapsa helt. Jag är igång med min rehabilitering men jag har lång väg kvar. 2017 ska bli ett år där jag känner att jag har kontroll över min ångest. 
 
Jag hoppas att 2017 blir ett år där allt det onda och jobbiga vänder. Låt 2017 bli ett år att komma ihåg i positivitet.
 
 
Elin

Bra mål!! :-D puss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like