EBAY TIPS
264 kronor - ORDER HERE
 
Tänkte att jag skulle börja med lite Ebay tips igen. Denna gången tipsar jag er om en fantastiskt snygg pälsjacka till ett grymt bra pris. Min favorit är den gråa men gillar den vinröda starkt också.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mina mål för 2017
 Snart är 2017 på ingång och det är dags att reflektera kring året som varit men också börja tänka på året som kommer. Jag brukar aldrig ha några nyårslöften. Löften för mig gör mig stressad därför brukar jag ha mål istället. Löften är något man måste hålla och mål är något man strävar efter att uppnå.
 
Äta mer vegetariskt - Jag tycker alla människor bör fundra kring vilken köttkonsumtion dem bridrar till. Jag älskar kött, det finns inget jag kan längta till så mycket som att äta en riktigt bra tillagad köttbit. Men jag kan hålla med om att vi svenskar äter på tog för mycket kött. Och allt vad det innebär tänker jag inte gå in mer djupt på, kanske senare. Men som sagt ett mål för 2017 är att försöka minska mitt köttintag och börja äta mer vegetariskt.
 
Jobba 100% - Som ni kanske vet jobbar jag ju inte fullt än pga. en arbetsolycka. Men mitt mål 2017 är att kunna komma tillbaka till 100% igen. Och jag vet att det går, jag måste bara ta ett steg i taget och inte hoppa över något.
 
Spara mer pengar - Jag sparar idag en del pengar men i takt med att jag kommer börja jobba mer kommer jag också kunna spara mer pengar. Så ett mål är att spara ännu mer än vad jag gör idag för att sedan kunna spendera det på något jag verkligen drömmer om.
 
Ta tag i min psykiska ohälsa - Många vill inte inse att man kanske inte mår så bra psykiskt och jag är verkligen inget undantag. Jag har förnekad och blundat för det till jag en dag kollapsa helt. Jag är igång med min rehabilitering men jag har lång väg kvar. 2017 ska bli ett år där jag känner att jag har kontroll över min ångest. 
 
Jag hoppas att 2017 blir ett år där allt det onda och jobbiga vänder. Låt 2017 bli ett år att komma ihåg i positivitet.
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ON MY WAY
Nu är vi äntligen påväg! Just nu är jag och mina vänner påväg till arlanda för att hoppa på ett plan som ska ta oss till Berlin. Vi blir där över nyår och ska därför också fira in det nya året där. Vi har förbokat biljetter på en klubb som sägs vara bra. Jag håller tummarna för att de är det också. Idag när vi kommer dit lär vi bara checka in oss på hotellet sen dra vidare ut för att kolla in stan. Kanske det blir utgång ikväll också, vi får se.
 
Jag ser i alla fall fram emot att testa lite roliga restauranger, shoppa och se lite sevärdheter. Jag hoppas verkligen den här trippen lever upp till förväntningarna. Och jag hoppas också att vi får bra väder, det underlättar när man är i väg och turistar så som vi ska göra nu. Jag får se vilken uppdatering det blir här under tiden. Kan hända att det blir dåligt med det, men då får ni stå ut och vänta förväntansfullt på massa med härligt material när jag kommer hem sen. Kram på er!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TESTAR VÅR NYA AIRFRYER
I julklapp fick vi en Airfyer. Det är en fritös som bara friterar på ånga. Du behöver max tillsätta 1tsk olja om du vill vilket inte är någonting. Igår invigde vi den för första gången. Jag tog det vi hade hemma, så det fick bli att fritera potatis. Och satan vad gott det blev. Om ni någon gång ätit råstekt potatis på Jensen så går det att likna med dem. Och det allra bästa är väl att det inte är ett dugg onyttigt. Du får liksom pommes frites som inte är dränkta i olja. Det är ju drömmen. 
 
Det går tydligen att göra det mesta där. Allt ifrån kött till grönsker. Nästa gång tänker jag nog testa mig på att fritera halloumi och göra en halloumi burgare. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Juldagen 2016
 
I år blev inte juldagen som vanligt. Vi brukar vanligtvis träffa hela mammas släkt och äta men i år blev det inget utav olika anledningar. Istället tillbringade jag dagen hos Erics Nonna och Nonno och vi åt massvis med mat som ni ser är ovan på bilderna. Jag kan säga att jag rullade ut därifrån. På kvällen träffade jag mina vänner för att sedan gå ut och dansa loss. Det var tur att vi hade köpt biljetter för utan det kom man tydligen inte in. 
 
Igår på annandagen mådde jag förvånadsvärt bra. Vi tog oss ut en sväng på mellandagsrean men vände lika fort så det var så otroligt mycket människor. Vi landade i soffan istället, vi köpte pizza och kollade serier. Ett perfekt avslut på en julhelg kan jag tycka.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg